6.7.2014

Mökkiviikonlopun tunnelmia

Niin, meillähän ei toistaiseksi ole juuri luppoaikaa mökillä. Vuorotellen tehdään hommia ja toinen sillä aikaa viettää aikaa pikkuneidin kanssa. Kuten arvata saattaa 2,5 vuotias ei hirveän kauaa jaksa keskittyä yhteen asiaan.
 
 
 
 
Istuttelin kotkansiipi saniaisia ja ihan siitä syystä, että ne liittyvät vahvasti lapsuuteni maisemiin, joten olihan niitä saatava myös omalle mökille.
 

 
 
Tämä kukka tuli ystävieni kesäpaikasta, ihan meidän läheltä. Nyt pitäisi vielä löytää tälle kukalle nimi, kerrothan ihmeessä, jos tiedät :) toivottavasti pysyy hengissä ja saa vähän levitäkin, ruohonleikkuri pitää muuten alueen kurissa.
 
 

 
 
Tämä kaunis ruusuneito on talon alkuperäisiä asukkaita. Siellä se niin kauniisti loisti ilta-auringossa, joten pakkohan sitä oli käydä kuvaamassa. Harmi, että ruusut ovat syystä tai toisesta hävinneet. Joitakin yksittäisiä oksia pilkistelee siellä täällä.
 
 
 
 
Räkätit on tehneet pesänsä meidän vintin ikkunan päälle.
 
 
Perinteisesti mökillä aika kului myös pienissä järjestelypuuhissa, sillä osa tavaroista on vielä hakenut paikkaansa. Olohuoneeseen tuli nyt tämän näköinen lamppu, saimme sen eräs joulu lahjaksi ja ensin mietin sitä grillikatokseen, mutta sitten ajattelin sen sopivan meidän olohuoneeseen. Kiva tunnelma valaisin, sillä siellä ei tarvita kirkasta valoa mihinkään :)
 
 
 
 
 
 
Lisäksi vihdoin kattoon pääsi roikkumaan tämmöinen koukku-ritilä-juttu, jonka olen hankkinut joskus (en edes muista milloin) jostain ja ajatellut sitä tuvan hellan päälle. Siinä se nyt sitten roikkuu. Ei siihen ole oikein edes mitään järkevää laitettavaa, joten pistin emalimukit nyt alkajaisiksi. On ainakin hämähäkeillä taas yksi paikka valloitettavana, niitä kun tuntuu olevan kohtalaisesti joka nurkassa :D
 
 

 
 
Toivottavasti saamme vielä nauttia ihanasta auringosta, sillä hommat ei mökillä lopu. Tosin aion kyllä myös nauttia olostani siellä, täytyy osata myös huilata välillä, ettei tule ihan pakkoleiri tunnelmaa aina sinne mennessä :)
 
Toivotan aurinkoa teille ja meille !
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti