8.8.2014

Kesäjuttuja

Vielä on kesää jäljellä.....vielä on kauniita päiviä....vai miten se nyt meni :)
 
 
Me istutimme alku kesästä köynnösruusun saunan seinustalle ja se kukkikin oikein runsaasti jo nyt. Kaksi hentoista oksaa kannatteli ainaki neljä isohkoa ruusua, joten toiveissa on saada jatkossakin runsaasti kukkia, kun se vielä kasvaa isommaksi. Kun nyt muistaisi sen talveksi suojata hyvin!
 
 
 
 
 
 
Myös nämä purkkiruusut kukkivat vielä iloisesti, yllättävän kestäviä on vaikka oli äitienpäivän jälkeisiä halpoja versioita :) ne pääsevät myös saunan seunustalle oman äitienpäivä ruusuni seuraksi, eipä ne siitä ehkä keväällä kasva, mutta se nähdään sitten. Suojaan nekin, niin ehkä on toivoa :D
 
 
 
 
 
 
 
Vihdoinkin myös mansikoita näkyi runsaasti ensin raakileina ja nyt vihdoin myös kypsyivät, saatiin siis hyvin jo maistiaisiakin :) Mansikkakin pääsee pihamultaan talvehtimaan.
 
 

 
 
 
 
 
Ja tämän viikon aikana liljan nuput pullistuivat päivä päivältä ja aukesivatkin vihdoin!
 
 
 
 
 
 
Tämä olikin sitten viimeinen lomaviikkomme ja meidän koko perheellä alkaa arki. Meidän pikkuneiti aloittaa päiväkodin, kun äipänkin pitää palata sekä opiskelujen että töiden pariin. Vielä kuitenkin nautitaan kesästä niin kauan kun sitä on vaan jäljellä!
 
 
Tässä vielä vähän vinkkiä mitä yhtenä päivänä siellä puuhailtiin, sain ystäväni päiväksi mökille ja tehtailtiin vähän betonihommia :D niistä kerron sitten lisää vielä jossain vaiheessa ja teen kunnon postaukset niistä!
 
 
 
 
 
Aurinkoisia kesäpäiviä vielä toivotellen!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti