13.8.2014

Pikkuneidin päiväkotikasseja

Tämä syksy oli meidän perheelle muutosten aikaa. Tai loppukesähän vasta on :) Olen ollut meidän pikkuneidin kanssa nyt kotosalla puolitoista vuotta ja oli aika palata opiskeluiden/töiden pariin ja se tarkoitti sitä, että meidän neiti meni päiväkotiin.
Aika raaka alku onkin, kun itselläni on koulua neljä viikkoa putkeen, joten neitokainenkin on hoidossa pitkät päivät :( mutta onneksi pääsen töihin kevennettynä ja sitten on vapaapäiviäkin, olen vuorotyöläinen.
Päiväkodin aloitus tarkoitti paljon kaikkea uutta ja onneksi nyt näin kolmen päivän kokemuksen jälkeen, ehkä kaikki menee ihan hyvin.....ellei mennä takapakkia!
Mutta pikaisia ompelujuttujakin piti sitten tehdä ja tässä parina iltana hätäpäissäni väsäsin muutamat kangaskassit, ettei sitten jää tekemättä.Päiväkotiin tarvittiin sadevaatteille ja liikuntavaatteille omat kassit. Huomaa, että kiireessä tehty, mutta ei haittaa, kestää sen minkä kestää ja sitten teen/hankin uudet.

Tekstit on tulostettu paperille, joka silitetään kankaalle ja tietenkin peilikuvana, ettei tule väärinpäin :) en tiedä mitä niille tapahtuu ensimmäisen pesun jälkeen....se jää nähtäväksi. Liikkakassista tein tuollaisen pussukkamallisen, jotta sen voi laittaa vaikka selkään tarpeen tullen, tosin taitaa olla vähän suuri meidän neidille vielä.

Kivoja tehdä ja nopeat ommella loppujen lopuksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti