14.4.2011

Jotain sinistä makkariin


Nämä tyynyt ovat olleet meillä jo vuosikaudet ja kun jäi tarpeettomiksi kotona, olen säästellyt niitä ja ajatellut niiden löytävän paikkansa. Sain siniharmaan pellavakankaan jo muutama vuosi sitten ystävältäni, kun hän tiesi pitäväni sinisestä väristä mökkisisustuksessa. Me kun appivanhempien mökillä remontoimme itsellemme sisustukseltaan sinivalkoisen pikkumökin.

Tänään VIHDOIN sain ommeltua tyynynpäälliset kankaasta ja koska kangas ei ollut ihan suorakulmainen, joudun tekemään jatkopätkän saumalla. Sauman sain mukavasti piiloon pitsinauhan alle eikä sitä näy ollenkaan :) Tätä vinkkiä kannattaa käyttää minkä koristenauhan kanssa vaan, jos on hankalan mallisia kankaanpaloja ja joutuu tekemään saumoja.

Tyynyt siis löytävät paikkansa mökin makkarista, jossa samaa sävyä on jo olemassa laskosverhoissa. Harvoin löytää tuota juuri oikeaa siniharmaansävyä kankaista. Mökin sisustussuunnitelmat tulevat vähän paloina tänne ja odotan päivää, kun saan laittaa kuvan lopputuloksesta!

2 kommenttia:

  1. Suloisia tyynyjä, pitsi sopii niihin kuin nappi silmään, vai nyrkkikö se oli... :) Hyvä vinkki toi saumojen nauhoittaminen, munkin kierrätysompeluksista saattaa tulla jatkossa siistimpiä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tuo ...nappi silmään...kuullostaa vähän mukavemmalta :D

    VastaaPoista