3.6.2013

Suursiivous

Hui kauhistus kuinka tämä aika meneekään vauhdilla.
Meillähän on siis mökissä ollut sellainen tilanne, että viime kesän piipunpurku-siivous oli vielä tekemättä. Lisäksi sisällä oli kaikki tavarat purun ajan, joten voitte kuvitella sen hienon pölyn määrää, vaikka ei se mikään ihan hirvittävä ollut. Isäntä oli osannut siististi purkaa :) Nyt otin yhden päivän ja äiteeni mukaan, niin saatiin homma tehtyä.
Astiat piti huuhtaista sekä kaikki huonekalujen pinnat sekä lattiat imuroida ja pyyhkiä. Lisäksi imuroin olohuoneen hirsiseinän, kun sain sen putsattua pahvin palasista. Lisäksi oli sellaista normaalia tavaroiden paikoilleen laittoa. Keittiön kaapit piti myös pyyhkiä ja täyttää vihdoinkin. Matot pääsivät kaupunkikotiin pesulle.


Laitan tässä nyt kuvat sarjakuvaversiona...nimittäin ihan en vielä kehtoo laittaa normikuvaa, koska ei ole valmista ja puuttuu sitä sun tätä :D Mutta eiköhän sisätiloistakin ala kohta tulla kuvia, kunhan sinne nyt pääsemme olemaan ja elämään. Siivous oli tärkeää, koska pikkuneitimme menee vielä lattioilla, niin nyt pystymme siis huoletta olemaan myös sisätiloissa sään niin vaatiessa.




 
 
Tosin seuraava isompi homma on sähköt...mutta kuvista näette kuitenkin, että siivottu on :D lisäksi talkooväki pitää saada kasaan, jotta VIHDOIN saadaan puuhella tupaan!
 
Ensin käymme kuitenkin lomailemassa Levin mökillä ensi viikon ajan, siitä lomasta kuvia löytyy sitten ajallaan blogistani levintupa.

Aurinkoisia päiviä kaikille!



1 kommentti:

  1. Ihanat kuvat, kuin Carl Larssonin piirtämät :) Noistahan vois tehdä värityskirjan!

    VastaaPoista