28.6.2015

Mökkiviikonloppu

Harvinaista viikonloppua viettämässä mökillä :)
Nyt kun on takkaa, Porin Mattia ja Siro-hellaa lämmittämässä, mökki lämpenee mukavan nopeasti ja tehokkaasti. Perjantaina satoi vettä, mutta se ei menoa haitannut. Pikkuneiti oli innoissaan leluista, jotka olivat odottaneet talven mökillä leikittäjää.

Lauantaina oli vähän parempi päivä ja isäntä trimmeröi meidän puutarhaa. Koska se kasvi jota olen jo vuosikaudet kitkenyt, on siis tämä viheliäinen vuohenputki. Juuri tuossa luin, että kuulemma sinnikkäällä kitkemisellä ja kärsivällisyydellä sen saa kuriin.....no sinnikkyyttä kyllä löytyy, mutta ei aina tuota kärsivällisyyttä. Ehkä se vielä tästä joskus 
tilanne helpottuu :)





Toki ongelmaa ei olisi, jos ruohonleikkurilla pääsisi jokapaikkaan...mutta kun ei ja ystävämme kivet ovat vielä toinen este siinä touhuamisessa. Toivoa en ole kuitenkaan vielä menettänyt :D Onhan se kauniin vihreää, jos ei muuta!

Mansikka kukkii eli ehkä muutaman mansikankin saa tänä vuonna. Sunnuntaina oli kaunis päivä ja meidän lempipuuhaa mökillä on tietenkin saippuakuplien puhaltelu.







Ja leikkimökkiprojekti jatkuu.....sisällä seinien levytys ja sitten isäntä aloitteli jo terassiaitaa tekemään, sydän on piirretty aitaan ihan itse.





Tapetit on valittu ja niitä laitan nyt tilaukseen.....en vielä paljasta millaiset ;)
Nyt taas välillä töissä käymään ja toivottavasti saadaan jo nauttia kesäisistä säistä.

Aurinkoa päiviinne!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti