30.11.2015

Joulumarkkinat Parolan Asemalla

Parolan Asemalla oli joulumarkkinat menneenä viikonvaihteena ja siellähän oli toki pakko vierailla :)

Sää ei ollut mikään morsian ja näköjään kaikki oli päättäneet mennä sinne heti niiden auettua, joten jouduimme jonottamaan kylmässä viimaisessa säässä, mutta päätös oli, että sisälle mennään.




Parolan Aseman omistaja Katja Rinkinen piti siellä PopUp-kahvilaa, jossa kävi kuhina, varmasti maistui kahvi ja vastaleivotut pullat ja muut....itse en tällä kertaa jäänyt niistä nauttimaan.






Jotakin jäi kyllä käteenkin mm. pahvisia tähtiä, joista vaaleanpunaiset pääsi samana päivänä uuteen kotiin eli vein pikkujoulu-tuliaisina kummitytölle ja hänen siskolleen, he innoissaan kävi ne heti ripustamassa pikkujoulukuusiinsa, jotka olivat omiin huoneisiinsa saaneet. Valitettavasti en saanut tähän tähtien tekijää, koska jäi siinä hässäkässä katsomatta ja blogilistasta Parolan Aseman sivuilta en löytänyt häntä myöskään.






Postikortteja oli myymässä Kanelikauppa ja nämä kortit pääsivät myös kummitytön kotiin sekä omalle pikkuneidille myös niin tuo mustavalkoinen pahvinen tähti kuin korttikin tuliaisina markkinoilta. 

Paperisia pusseja myi Parolan Aseman omistaja ja yhden sain, oli aika vähissä jo kun itse pääsin kyseisen hyllykön luokse. Olisin voinut ottaa tämmöisen pussukan sellaisena todella suurena lattiaversiona, noita lehtiä kun tuntuu kertyvän ihan kamalasti, mutta aloitetaan nyt tällä, saa ainakin päivän lehdet hetkeksi piiloon eikä loju enää ikkunalaudalla :)

Myyjiä oli toki muitakin ja lista löytyy Parolan Aseman sivuilta, jos haluaa kurkistaa.

Seuraavia joulumarkkinoita odotellessa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti