3.1.2011

Puuhella


Tämä aarre pääsee tänä kesänä sisätiloihin, vihdoinkin! Heti alkuvaiheesta alkaen näin silmissäni tuvassa puuhellan ja tämä löytyi huuto.netin kautta ja erittäin edullisesti vielä kaikenlisäksi. Se noudettiin Lohjan suunnalta ja on kärsivällisesti odottanut autotallissa meidän verkkaisesti etenevää remonttia. Tänä kesänä on tarkoitus uusia piiput ja sitä myöten saada lämmitysasiat kuntoon mökissä. Nokisutarit kun kävi vuonna 2009 nuohoomassa, niin siellä oli piiput vähän huonossa kunnossa ja osittain romahtaneet. Se on yksi homma mikä odottaa tänä keväänä alkavaksi.

3 kommenttia:

  1. Onko uunisi lämmittänyt hyvin taloa? Meillä vastaavanlainen Kotiliesi uuni saunamökissä ja mua kiinnostaisi tällänen uuni myös päämökkiin, mutta mieheni ei ole samaa mieltä:( Oletko paistanut uunissa leipää tms?

    VastaaPoista
  2. Hei Minnariitta,

    olen unohtanut muokata tekstiä ja nyt kävi niin, että jouduimme viime kesänä purkamaan piipun ja se tehtiin vasta tänä keväänä valmiiksi, joten uunikin pääsee vasta tänä kesänä sisälle. Tämä puuhella tulee meillä mökkimme tupaan. Uskon, että lämmittää hyvin, mutta valitettavasti en vielä osaa kertoa tarkemmin :D

    T:Piia

    VastaaPoista