3.6.2011

Pihassa kuvattuja


Tulppaanit on vihdoinkin auenneet! Väri joka valkattiin on ihan oikeastikin upea. Syksyllä istutetaan sipuleita lisää, jotta ensi vuonna niitä kukkisi vielä enemmän omenapuiden alla. Tämä oli tällainen kokeilukesä. Siellä tuo kukka-ampparikin päässyt vihdoin nautiskelemaan :) Pihahommia näyttää riittävän joka kerralle. Ruohonleikkurilla kun ei pääse joka paikkaan, loput joutuu tekemään 'käsityönä'.


Omenapuukin kukkii nyt täysillä. Sen verran tuolla 'maalla' ollaan jäljessä sillä kaupungissa kukat on jo tippuneet tuulessa. Pihan kasvuston seuraaminen on tänä keväänä ollut ihan lempipuuhaani ja olen saanut hienoja kuvia. Tämä on siihen parasta aikaa. Marjapensaatkin näyttävät siltä, että marjoja tulee paljon. Viime syksynäkin paikalle siirretyt pensaat tuottavat satoa hyvin. Toivottavasti saadaan ne mehumaijaan asti eikä räkätit varasta niitä.
1 kommentti:

  1. Puutarhanhoito on kyllä kivaa (enkä siis viittaa siihen Iken puutarhanhoitoon...) ja erityisesti näin alkukesästä seurailee ihan intona mitä mistäkin tulee ja huokailee ihastuksesta :) lienee yks keski-ikäistymisen merkki :D

    VastaaPoista