1.9.2012

Syyskuu alkoi...

.... ja hetki ennen sadetta :)
Tänään oli pihahommia, nurmikon ajaminen ja yleistä siistimistä. Muutaman kottikärryllisen sai heinää, kun siisti grilliympärystää, talon reunustoja, kivien reunustoja yms. paikkoja joihin ruohonleikkurilla ei pääse. Saipahan olla ulkona ja kaiken sai valmiiksi juuri sopivasti, sillä vesitippoja alkoi pudota taivaalta hiljalleen. En voi sanoa, että pitäisin syksystä, se on pimeää ja märkää aikaa :/ ja tietää talven tuloa!
 


Eikö näytäkin jo syksyiseltä, keltaista siintää siellä täällä ja kesän kirkas vihreä on haalistunut.... kuten huomaatte poden lievää masennusta siitä, että kesä on ohi ja mökillä oleminen jää taas pienelle tauolle. Ei toki vielä! Käymme vielä lämmittämässä mökkiä niin kauan kun se on mahdollista, ehkä jopa koko talven. Haave olisi, että vuoden päästä voisimme viettää joulua omalla mökillä :)
 
 Mies kehui, että työni jälki oli kuulemma hieno! Pikkutarkkuudesta on siis joskus hyötyäkin :) Ainakin siis nurmikonleikkuussa.

Alla sitten jälleen isännän taidonnäyte, Porin Matti sai makkariin uuden laajennetun korokkeen. Vanha oli liian pieni sille, käytimme sielläkin hyväksi havaittua laattaa, samaa kuin olkkarissa ja tuvassa. Mitä sitä hyvää vaihtamaan, toimii! Saumaus vielä puuttuu. Lisäksi Porin Matti tulee saamaan uuden värityksen kuoriinsa. Ne on niitä ensi kesän projekteja.
 Mutta hommathan eivät siis tule koskaan loppumaan, se on aika varmaa.
Olen myös saanut maalausprojekteja tässä lomalla tehtyä, mutta niistä lisää myöhemmin :)

2 kommenttia:

 1. Syksy on joo huono juttu, varsinkin näin sateisen kesän jälkeen olis toivonut kuivaa ja aurinkoista syyskuuta - meillä jäi taas tääkin viikonloppu mökkeilemättä :(

  Mutta toi liuskekivipolku näyttää tosi kivalta mökin edessä, sopii maisemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotin myös lämmintä syksyä, mutta ei sitten...liuskekiviä olen kaivanut nurmikon alta esiin, molemmilta puolilta taloa. Etupuolelle ne saavat jäädäkin, mutta takaosasta voi joutua siirtämään joskus, riippuen tulevan verannan loppuasetelmasta :D

   Poista