4.5.2013

Piha herää hiljalleen kevääseen

 
Kyllä se piha on lumista sulanut, vaikka alkuun niin epätoivoiselta näyttikin :)
Tosin se näyttää joka vuosi yhtä epätoivoiselta, koska halu päästä mökille kasvaa heti kun aurinko vähänkin alkaa pilkistämään!
 
 

 
 
Kyllä vaan ja alkaahan ne tulppaanitkin sieltä pilkistämään.
Mukava on myös huomata, että pihasta tulee eri vuosina myös pihan vanhoja kasveja esiin, kuten tuo yksi krookus ja tässä ei näy, mutta pihatien sivustalle on noussut talon alkuperäisiä tulppaaneita, nämä muut on meidän laittamia.
 
 
 
 

 
 
Nämä tulppaanit on ihan uusia, kiva nähdä millaisia niistä tulee :)
Lumesta ne ei näytä olevan moksiskaan!
 
 

 
 
Makkaraa tietenkin paistettiin heti grillikatoksella, kun oltiin hämppisseitit ja lehdet harjattu pois....tästä se mökkeily taas alkaa :D
 
 
 
 
 
 

 
 
Niin ja projektit tietenkin, ne alkaa nyt saunasta, koska uusi pata täytyy saada paikoilleen. Vanhan irroitus jätti rumat jäljet.
 
 
 
 
Uskon, että meillä on edessä ihana kesä, koska olemme saaneet myös uuden perheenjäsenen. Mökillä siis riittänee ihmeteltävää ja hommia tehdään sen mukaan mitä pystymme. Pikku neiti tosin on niin touhukas, että saapi nähdä mitä niistä tulee! Onneksi on päiväuniaika, sillä aikaa pitää yrittää olla supertehokas :D
 

2 kommenttia:

  1. Kiva mökki.

    Mukavaa, että kesällä riittää puuhaa. Kesä on vuoden parasta aikaa. Itsekin aina oikein odotan, että lumet sulaa poisja alkaa maa kuivumaan jotta voi nostella tavaroita pihalle ja alkaa puuhastella kaikenlaista. Toivottavasti tulee parempi kesä kuin viime vuonna.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kyllä kesä on niin parasta aikaa :) saa kerätä voimia talveen. Toivotaan lämmintä kesää!

    VastaaPoista