25.8.2013

Järjestely jatkuu :)

Tässä kuva siitä naulakosta, josta viimeksi mainitsin. Lusikat ostettiin paikallisesta maalaiskirpputorilta. Ihan sellaisia vanhan vanhoja ei siellä ollut tarjolla, mutta nuo oli hyvät, kun tuo koriste tuli kauniisti näkyviin. Lauta jossa ne nyt nököttävät on niin vanha, etten edes muista mistä se on tullut. On kaupunkikodissa ollut jo iäisyyden tallessa!
 


 
 



Järjestely jatkuu, kaappia astioille kaipasin ja sellainen sitten käytiin hankkimassa. Piti tehdä sellainen, mutta säästimme itseämme ja hankittiin valmiina. Puuhaa kun riittää ihan kiitettävästi muutenkin. Nyt on astiat järjestyksessä.

Ostimme myös tietenkin Mummola-sarjaa, kun mummolassa asustetaan ja siitä löytyi viinilasit sekä jälkiruokakulhot. Talon mukana tuli vanhoja kahvikuppeja, joista nämä alla kuvassa olevat ehdottomat suosikkini, kaksi tassia vaan puuttuu :)



 
 
Löysin yhdestä kassista tonttulyhdyn, tullut anopilta joku joulu lahjaksi :) nyt pikkutontut saa odottaa mökillä joulua. Kahvipurkki löytyi työpaikan kirppikseltä, lamppu saatiin paikalleen tuvan kattoon!
 
 

 
 
Kyllä nyt tuli ihan olo, että syksy on tullut. Taisi jäädä viimeiseksi yöpymiskerraksi tämä viikonvaihde. Päiväkäyntejä varmasti vielä tehdään syksyn aikana.

Meillä on muuten kylätiellä vahtilampaita....kävelijöitä seuraa tarkasti ja määkii niin mahottoman möreällä äänellä, että meidän pikkuneiti pelkäsi ja alkoi itkemään. Hyviä vahteja ovat :D
 
 
 
 
Piti ommella kovasti verhoja mökillä, mutta ompelukoneeni ei suostunut yhteistyöhön ja huoltotarvikkeita ei ollut mukana. Teen siis sen työn kotona ja vien sitten suoraan ikkunaan. Tarkoitus siis vielä nyt syksyllä tehdä. Laittelen taas kuvia valmiista tuotoksista.
 
Aurinkoisia syyspäiviä :)
 

3 kommenttia:

  1. Hieno naulakko! Mulla on myös vanhoja hopealusikoita ostettu ihan sitä varten, että joskus tekisin niistä koruja... Pitäisi varmaan mennä jollekin kurssille, jotta saisi sellaisia oikeasti aikaiseksi. Nuo lusikka-haarukka-vanhat astiat yhdistelmät on TOSI kivoja, niistä saa vaikka lamppuja ym. tehtyä. Kiva, että jaksat vääntää ja väkertää :)

    VastaaPoista
  2. Anne, tampereella siellä tallipihalla (muistaakseni) oli sellainen käsityökauppa, jossa oli tehty koruja noista ruokailuvälineistä. Ne oli kivoja. En muista myyjää, mutta sillä voisi olla nettisivutkin. Laitahan sitten näytille, kun alat niitä väsäämään :D

    VastaaPoista
  3. Hieno naulakko! Ootte löytäny hyvät lusikat siihen, kun koristekuvio on selkäpuolellakin. Kupit on ihan supersuloiset ja viinilasitkin tosi kivat!

    VastaaPoista