10.11.2013

Isäntäväki ja hiiret

Sanontahan menee jotenkin niin, että kun isäntäväki ei ole kotona, niin hiiret hyppii pöydille...vai miten se nyt sitten olikaan :) mökillämme kuitenkin siis hiiret!
 
Isäntä on nyt laitellut loukkuja ympäriinsä sisätiloissa, kun on huomattu, että hiiriä liikkuu sisällä. Pääsevät luultavasti vintiltä tulemaan, kun ei olla vielä kattolistoja saatu laitettua. Muutama hiiri on valitettavasti nyt päässyt hengestään, muutama on ollut vähän ovelampi, kun on saanu juustot ilman kiinnijäämistä :)
 
Niin kauan kun vintti on laittamatta niin hiiret varmasti mellastavat siellä ihan tosissaan. Ehkä siis remppasuunnitelmat onkin siirrettävä ensin vintin laittoon ja sitten taas muuhun. Eihän se hiiriä kokonaan poista, mutta jos nyt vähentäisi ainakin, kun saisi kaikki reiät nyt jollain tavalla verkotettua tms.
 
 
 
 
Käytiin nyt näin Isänpäivänä ajelemassa ja katsastamassa hiiritilanne mökillä. Ulkoilutin uusia saappaitani (jotka ei näytä kumisaappailta) sateessa. Käytiin muutama viikko sitten istuttamassa taas kuusi pensasta, jotka sain kierrätyksenä tädin perheeltä. Toivottavasti keväällä lähtevät hyvin kasvamaan.
 
Toivotaan jo, että pian tulee lunta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti