28.12.2013

Välipäivien viettoa

Alkaa epäilyttämään, että talvea tänne etelään enää tulekaan :(
Pitääkö siis alkaa mielessään tottumaan ajatukseen mustasta joulusta?
En tiedä, mutta mökillä ainakin nurmikko on vihreänä ja ei ole kyllä tietoakaan mistään talvesta! Lyhtyvalot piti uusia, kun ei toimineet tai toimi heti kun otin ne pois ja aloin uusia laittamaan, joku kosketushäiriö jossain oli, sulloin ne sitten pikkulyhtyyn palamaan :) Jouluvalot saavat siis vielä hetken aikaa palaa mökkipihalla ja ikkunoissa, ettei näyttäisi niin synkältä.

Jouluna kummityttö perheineen kävi meitä tervehtimässä ja muistivat meitä itsetehdyillä lahjoilla. On hienoa, että siinä perheessä kädentyöt periytyvät äidiltä lapsille ja sitä yritän myös itse toteuttaa heti, kun meidän pikkuneidillä alkaa kärsivällisyys ja mielenkiintoa riittää....ensimmäistä saattaa joutua odottelemaan vähän kauemmin :D
 Kummityttömme äiti, ystäväni Satu, oli leiponut tuollaisen hienon piparin meidän neidille. Tosin emme kyllä raaski sitä rikkoa ja syödä, joten säilynee koristeena. Kortti ja pikkuhuopakirjanen oli itse askarreltuja. Paperikassissa suklaakonvehtirasiassa oli Fazerin käsintehtyä suklaata....kyllä luitte oikein :D oli....ne on jo syöty! Ja hyviä muuten olivat, NAM!
 
Nyt odotellaankin sitten vuoden vaihtumista. Kylläpä aika rientää, taas yksi vuosi jää taakse ainutlaatuisina tapahtumineen.
 2 kommenttia:

  1. Saitpa nätin kuvan aikaiseksi sekalaisesta kokonaisuudesta :D Huopakirja on Saimin ompelema neulakirja, siis silmäneuloille tarkoitettu - unohdettiin sanoa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu lisäinformaatiosta :D kiva idea tuo huopakirja!

    VastaaPoista