27.4.2014

Aurinkoinen sunnuntaipäivä

Ihana, ihana aurinko :)

Tämä sunnuntai oli taas todella aurinkoinen ja lämmin. Mökillä vietettiin puuhapäivää ja nautittiin hienosta säästä.
 
 
Pihahommia tietenkin...
 
 
 
 
 
Alapihalla piti vielä haravoida, kun katsellaan tuota kulmaa grilliltä ja näkyy siis omiin silmiimme, ei oikeastaan muualle. Siellä on isoja vaahterapuita ja niistä tietenkin kaikki lehdet tippuneet just tuohon yhteen nurkkaan....ja kyllä muuten lehteä tulee tuollaisesta pikkupläntistä PALJON.
 

 
 
Grillikatoksemme tausta kaipaa myös siistimistä ja iloksemme saimme apuvoimia appivanhemmiltani siihen hommaan, koska anoppi vielä oikeasti tykkää tehdä tuollaista raivaus/risusavottaa....itse en tykkää oikein, joten sopi hyvin apuvoimat! Pikkuneitimmekin siellä oli kovasti apuna mummille ja papalle.

Tulevaisuuden haaveena on saada tuonne missä appiukko seisoskelee, pieni vierasaitta.
 
 
 

 
 
 
Päikkärinukutuslenkillä käytiin katsastamassa kylän maisemia :)
 
 
 
 
 
 
 
Hyvä ruoka, parempi mieli! Talkoolaiset tekivät töitä ruokapalkalla ja kokkailtiin sitten grillikatoksessa. Muurikka on kyllä meidän ehdoton suosikki ruuanlaitossa. Viikko sitten sillä paistettiin hyviä lättyjä ja nyt mehevää kanaa.

 
 
 
Puutarhakylmänkukat alkaa nousta :) istutettiin tänään lisäksi loistosalviaa, kruunuvuokkoja sekä puuliljoja ja köynnösruusu. Katsotaan miten niiden käy....sainko ne jo hengiltä heti vai alkavatko oikeasti kasvaa ja kukkia. Tulppaaneissa näin vain yhden nupun, joten taitaa olla lehtiä vain tänäkin vuonna, todella harmi!
 
Lisää lämpöisiä päiviä odotellen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti