24.5.2015

Kukkien istutusta

Onneksi oli ihanan aurinkoinen päivä. Se vietettiin luonnollisesti mökillä ulkona pihahommia tehden. Pikkuneiti auttoi äitiä ahkerasti rikkaruohojen perkuussa sekä hiekan siirrossa :)

Tuosta hiekansiirto kohteesta laitan myöhemmin tekstiä, kun jäi ihan vaiheeseen, mutta kukkia sain vähän laitettua ruukkuihin. Kurjaa, että aika vain aina loppuu kesken, mutta eipähän ne sieltä mihinkään katoa, kunnes seuraavan kerran päästään jatkamaan hommia!


Pikkuneidin tuuliviirikukka tervehtii meitä kukkapenkin laidalla :)


Pallotuija, huovinkukkaa ja murattia. Toinen kukkapurkki meni etupihalle, mutta sinne pitää ostaa vähän lisää kukkia. Koska on lämpöisiä päiviä luvassa, törkkäsin jälleen nuo pullot tuonne, jotta saavat vähän vettä poissaollessamme. Eihän se mikään kaunis ole, mutta viime kesänä toimi hyvin.


Huolestuin jo meidän puutarhakylmänkukasta, että ei kuki tänä vuonna, mutta nyt vasta innostunut ja nuppuja on monta. Se on niin kaunis ja herkkä.


Lisäksi istuttelin yhden pionin jälleen ja yhden kuunliljan. Odottelen lisäksi, että lähteekö viime vuonna laitetut hyvin kasvamaan, ainakin ovat hengissä :D


Aurinkoista viikkoa toivotellen teille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti