18.6.2015

Sateisen vapaapäivän saldo

Sadetta, sadetta, sadetta ja sadetta.....
Tänään ensin aamulla aloitin käyttämällä työkavereiltani saaman lahjakortin. Valmistuin toukokuun lopussa (taas yhden kerran :)) ja he muistivat minua lahjalla.
Lahjakortti oli Riittamari liikkeeseen Hämeenlinnassa. Sieltä löysin siis tuon ison lasisen purkin, harmaan sävyinen ja itse ajattelin sinne sisällä laittaa ison kynttilän. Toiseksi sieltä tarttui tuollainen kiva huivi matkaan, jolle lienee näillä säillä käyttöäkin. Helteitä ei vielä näkynyt.

Toiseksi vein anoppini Tiirinkosken tehtaalle vierailulle, hän kun ei siellä vielä ollut käynyt. Sinne aukaistiin myös kahvila, jonka kahvia ja vohvelia pääsimme nautiskelemaan.
Tottakai sieltä jäi myös tavaroita käteen :) eli purkki kummitytölle, vati kotiin hedelmille, yleispuhdistusaineen täyttöpussi, kyltti leikkihuoneeseen sekä pikkuneidin nimikirjaimet.


Suosittelen lämpimästi vierailemaan paikassa, vaikka kesäretkikohteena.

Sitten kun meidän pikkuneiti ei enää kotona suostu päiväunille, harrastamme autolla ajelua ja tänään piipahdin mökillä, kun edellisestä kerrasta on jo muutama viikko. Paljon on luonnossa tapahtunut siinä ajassa.Viime vuonna istutettu lumipalloheisipensaissa on kukkia tulossa, olen iloinen! Sireeni kukkii, pelargoniat kukkii ja vehkatkin on jo valtavasti kasvaneet, kuten myös pionit, nuppuja on niissäkin. 
Leikkimökin ja grillikatoksen välissä on isohko sireenipensaikko. Välillä mietitty että mitä sen kanssa tekisi, mutta ei sitä kyllä raaski poistaakaan. On se vaan  niin kaunis tässä vaiheessa....muutaman oksan ehkä joutuu karsimaan, jotta ei ole tulevan kulkuväylän tiellä. 


Tässä kaikki tällä erää, säistä huolimatta....

OIKEIN RENTOUTTAVAA JUHANNUKSEN AIKAA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti