25.5.2014

Huh hellettä!

Kyllä nyt olemme saaneet nautti helteistä, jääköhän kesän ainoiksi :) 
Helteiden vuoksi piti mökillä käydä tarkistamassa amppelikukkien tilanne, että onko ihan kuivissaan siellä. Hengissä olivat, siitä olin iloinen eli pullokikka oli tainnut toimia. No kyllä niille vesi kelpasi siitäkin huolimatta.
 
Tulppaanit, ne muutamat mitä nyt sieltä maasta päätti nousta, olivat sitten ehtineet neljän päivän aikana aueta ja menneet jo siis ylikin. Ei sitten niistä kovin kauaa saanut nauttia. Puutarhakylmänkukat kukkivat myös innoissaan, näyttävät lisääntyvän joka vuosi.
 
 
 
 
 
Täytyy sanoa, että ei sitä paljon ihmeitä jaksa tällaisilla helteillä tehdä, mutta nurmikko on nyt ajettu isännän toimesta ja lettuja jaksaa aina paistaa :)

 
 
 
 
 
Nurmikon ajon jälkeen on aina sitten edessä nyppiä heinät sellaisista paikoista joihin ei leikkurilla pääse.....sitä pikkupuuhaa riittää mökillä koko kesän. Tällä kertaa en sitä vielä ryhtynyt tekemään, mutta jos viikolla hyvää säätä, niin aloitan tuon homman.
 
Ikäväkseni se on homma mikä ei ihan hirveästi kiinnostaisi, mutta on pakollista :D
Täytynee kohta käydä sellaisella harsokaupalla, että sieltä ei sitten mikään rikkaruoho pääse läpi......ja laittaa sitä kaikkiin mahdollisiin paikkoihin!
 
Ukkosen jytinää kuului vähän taustalla.....saadaankohan vielä tässä kunnon myräkkä!
 
AURINKOA teille !
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti