16.3.2014

Lisää virkattuja koruja

Korujen virkkaaminen sai jatkoa, kun innostuin tekemään lisää lahjaksi koruja.
Ostin lankoja jotka sattuivat olemaan numeroltaan pienempiä ja koruistakin tuli vähän sirompia. Melkein jopa parempia kuin edellisistä :)

Tapasin taas pitkästä aikaa ystäviäni ja tiedän heidän arvostavan itse tehtyä, joten päätin ilahduttaa heitä näillä. Annoin heidän valita kolmesta väristä omansa ja ne meni juuri niin kuin pitikin. Yhdestä virkkausmallin keskustasta tuli näppärästi korvakoru, jonka keksin vasta virkatessani ja ollessani tuossa kohtaa kerroksia, lopetin siihen ja päätin, että näistähän tulee sitten korviin koristusta.

Nyt vielä muutamia virkkailen, ehkä ihan ajankuluksi ja ainakin kummitytölle menee yhdet korvakorut, katsotaan jos toisellekin pikkutytölle tekisin vaikka pikkuisen korun kaulaan.
 
 
 
 
 
 

 
 
Tällainen pikku piipertäminen vie mennessään. Ehkä näitä tulee ja tulee lisää, mietin sitten mitä niillä kaikilla teen :D Tosin tiedän vielä muutaman joille voisi pikkupaketit laittaa menemään!


Tässä ohjeet koruihin, korvakorut ovat siis oikeanpuoleisen ohjeen neljä ensimmäistä riviä. Olen iloinen, että tässä kirjassa on ohjeet myös kuvina, sillä kuvista tekeminen on minulle ominaisin tapa virkata. Tekstit on joskus vaikeaselkoisempia :)
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti