10.6.2014

Rikkahuohosavottaa.....

 ....ja tämän kesän ensimmäinen yö mökillä :)Lauantai meni mökillä lähinnä sadetta pitäessä ja mökkiä lämmittäessä. Satoi kaatamalla ja ukkonenkin jytisi kohtalaisesti eli ulos ei ollut menemistä. Olohuoneen takka lämmitti sekä makuuhuoneessa Porin Matti, niillä saatiin mökki lämpimäksi.

Meinasi kyllä alkaa ahdistamaan, koska takaraivossa kolkutteli jo villiksi kasvaneet rikkaruohoviidakot. Onneksi sunnuntai olikin kaunis sekä lämmin, joten pääsin sitten siihen puuhaan vihdoinkin. Nimittäin oikeat kasvit alkoi jo kadota näkyvistä tämän vihreän epäystäväni sekaan.

Rikkaruohoista raivasin etupihan kukkapenkit sekä omenapuiden aluset. Siitä ei nyt ole kuvaa, mutta kyllä siinä useampi puutarhasäkillinen meni tontin perukoille. Vielä jäi marjapensaiden alueen siistiminen ensikertaan. Aikaa vievää puuhaa kyllä.
 
 
 


Pioneissa on paljon nuppuja, odotan innolla niiden aukeamista. Pionipuskia on nyt kolmessa paikassa......ehkä niitä tulee johonkin vielä lisää, ne on niin kauniita!

Luulen myös, että yksi kesän kestosuosikista on saippuakuplien puhaltelu, se on meidän pikkuneidin lempipuuhaa :)
 
 
 
 
Hankin ensimmäistä kertaa tuollaisen mansikka-amppelin. Nyt odottelemme innolla siitä satoa. Lähinnähän siitä tulee sellaisia maistiaisia :) Tarkoitus olisi istuttaa maahan monivuotiset mansikat tänä kesänä vielä, kun niistä tulee satoa 1-2v. päästä riippuen kuinka juurtuneet. Tämä on nyt tällainen korvaava siksi aikaa.
 
Makoisia päiviä toivotellen!
 


2 kommenttia: