5.2.2014

Tilkkutäkki itselle ja kummipojalle

Yhtenä vuonna innostuin tilkkutäkkien teosta.
Toinen on suurimmaksi osaksi kierrätyskankaista ja toinen pääsi joululahjapakettiin kummipojalle. Siihen täkkiin löytyi kaapista kangas, josta 'ajatus sitten lähti' :D Sattumoisin oli pitkästä aikaa tarjolla pikkupilkkuisia kankaitakin, joita löytyi sopivia värejäkin. Tuon punaisen version tekoa olin suunnitellut jo vuoden päivät, sitten oli oikea hetki tarttua sen tekoon!


On yksinkertainen malli ja mukavinta on kun alkaa sommittelemaan paloja vierekkäin. Ei mene koskaan ensimmäisellä kerralla, vaan sitten vielä vähän paikkoja vaihdellen kolahtaa kohdalleen :) Vaikka perinteiset tilkkutäkit on todella hienoja ja haasteellisia tehdä, pidän enemmän tällaisesta suorakulmaisesta 'neliö' tyylistä.
On vielä tarkoitus ainakin muutama tällainen tehdä. Yksi kangas odottaa jo tekijäänsä ja se matkaa valmiina sitten tuonne Lontoon seudulle kummitytölle. Toisen teen tietenkin sitten mökille...sen idea vielä muhii ja syntyy sitten varmasti tuon ensimmäisen jälkeen. Tarkoitus siihen on kokeilla eri kokoisia ja mallisia neliskulmaisia paloja, niiden sommittelussa riittää sitten taas haastetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti