5.2.2014

Verhojen ompeluvinkki ja taulu

 
 
Verhon mustavalkoisen kankaan olin ostanut joskus aikaisemmin Ikeasta ja en muista mitä siitä alun perin piti tulla :) Kun makkarin sisustus muuttui, niin keksin tehdä kankaasta verhot sinne. Tosin minulla oli vain yksi pätkä ja liian lyhyt. Ostin toisen pätkän samasta kuvion kohdasta. Kangaskaapista löytyi valmiiksi jo myös Ikean valkoista sisustuskangasta ja päätinkin siitä tehdä jatkopätkän kuviokankaaseen.
 
 
 

 
 
Kankaiden liitoskohtaan ompelin väliin mustan vinonauhan koristeeksi. Siitä tuli hauska yksityiskohta ja jotenkin se ryhditti koko verhon. Tätä tulen ehkä käyttämään toistekin, vaikka ihan muutenkin vain. Toiseksi olen nykyään ihastunut noihin kaikenlaisiin verhonauhoihin mitä kaupasta löytyy ja näissäkin verhoissa käytetty sitä lenkkiversiota, jonka saa pujotettua tankoon purjerengasmaiselle laskokselle, kun laittaa joka toiseen lenkkiin :)

Samaa vinonauhatekniikkaa olen käyttänyt joskus verhojen sivukäänteiden ompeluissa myös, laitan niistäkin verhoista kuvat tänne.
 
 
 
 
Tein samasta kuosista makuuhuoneeseen myös kangastaulun, mutta mustapohjaisesta, koska seinä on valkoista tapettia, että erottuu. Seinätaulun koko on 130cm X 130cm.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti