9.9.2015

Kesäloman satoa :)

Mukava loma olli ja kaikenlaista tehtiin.

Päiväreissulla Helsingissä käytiin ystäviä tapaamassa, he veivät meidät nauttimaan brunssia Mestaritalli ravintolaan, jota kyllä voin lämpimästi suositella.

Tehtiin päiväreissu myös Hankoon, en ole koskaan siellä käynyt ja halusin tämän kuuluisan purjehtijoiden paratiisin nähdä. Odotukseni taisivat olla korkeat, mutta ei näin maallikon näkökulmasta paikka sykäyttänyt, olihan sesonkikin jo ohi, mutta...

Tulin, näin ja koin.....sillä ajatuksella ;) maisemathan oli kauniit.
Käytiin välillä vähän kotonakin kääntymässä ja alettiin valmistautumaan pohjosen reissuun. Pysähdyttiin matkalla Oulussa Sokos Hotel Edenissä yöpymässä ja kylpylässä uiskentelemassa, pikkuneiti tykkäsi kovasti, kellukkeilla polskuttelu oli iso juttu.
Upeahan tuo Nallikarin ranta on, mutta tällä visiitillä emme siitä ehtineet nauttia, aamusella käytiin piipahtamassa rannassa ennen matkan jatkumista.
Lähdimme kohti Ranuaa ja siellä olevaan eläinpuistoon.

Osa eläimistä nukkui, mutta kyllä joitakin näkikin....kauheasti emme voineet odotella toisten eläinten esiin ilmestymistä, koska neiti ei ihan kauhean kärsivällinen ole ja paikalla pysyminen yleensäkin välillä vaikeaa :D

Alueena oli kuitenkin kiva, esteetön ja helppokulkuinen sinne rakennettujen lautapolkujen ansiosta. Lisäksi sen yhteydessä on  kotieläinpiha, joka nyt jäi väliin, mutta ehkä sitten toisella kertaa voi siihen tutustua.
Ranuan eläinpuistosta matkamme jatkui kohti Leviä.
Siellä vietettiin viimeinen lomaviikko, se on sellainen henkinen latautumispaikka.
Siellä maisemissa sielu lepää ja ei paina mikään arkinen askare mieltä :)
Nyt sitten odotellaan seuraavaa lomaa....arki on jo pyörähtänyt käyntiin ja syksy sen myötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti