9.9.2015

Pikkuhommia

Jotain pientä saatiin mökilläkin aikaiseksi.
Saatiin 'uusi' sohva mökille kierrätyksenä ja otettiin vastaan, koska se oli vuodesohva. Väriltään se oli sellainen ruskea ja en sitä sen värisenä mökille kelpuuttanut, joten parina aamupäivänä ompelin siihen valkoisen huppupäällisen. Voin sanoa, että saumojen huolittelut ei ihan vimpanpäälle ole, mutta eipä noissa olosuhteissa isoa huppua pysty oikein kunnolla käsittelemään, mutta kelpaa meille :)

Lisäksi sohvaa pääsi koristamaan anopin tekemät tyynyt, ne on tehty ontelokuteesta ja kuviot on virkattu erikseen paksusta puuvillalangasta. 
Vihdoin myös olohuoneen seinä sai värin pintaansa. Se maalattiin kahteen kertaan Uulan valkoisella pellavaöljymaalilla ja keväällä katsomme, josko se pitää vielä kertaalleen maalata, jotta on riittävän peittävä ja valkoinen.  
Leikkimökki sai tapetit ja aita maalin pintaansa. Työt jatkuvat edelleen, mutta eiköhän se keväällä valmistu. Ovi on myös vielä suunnitteilla, koska sekin pitää itse tehdä. Aikaa vievä projekti ja huomaa jo nyt asioita, joita olisi voinut tehdä toisin, mutta eihän tässä ammattilaisia ollakkaan, joten pakko sopeutua pikku virheisiin. Sormet syyhyää sisustamaan. Nyt on talvi aikaa kerätä leikkimökkiin tavaraa :)
Huussissakin on vielä vähän tekemistä, mutta oven ikkuna sai vihdoin laudat ympärilleen. Ensi kesänä pitäisi maalata ovi vielä sisäpuolelta ja siitä tuleekin sitten punainen, nam!

Laitan vielä tuonnempana kuvia meidän uudesta nuotiopaikasta, pääsemme luultavasti sitä kohta testaamaan ihan kunnolla. Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti